Empresa, tecnologia i desenvolupament personal

Benvinguts a la meva pàgina personal. Em dic Xavi Sardà i un dels meus plaers a la vida es seguir aprenent cada dia. La meva formació es composa d’una enginyeria tècnica en informàtica, un màster relacionat amb la mateixa temàtica (el màster de Software Lliure de la UOC) i un MBA cursat a la seu de Barcelona de la EAE Business School, a part d’uns quants seminaris i cursets que podeu trobar al meu perfil de LinkedIn. El meu interès per àmbits tan diversos com l’empresarial, el tecnològic i l’humà sempre han fet una barreja una mica estranya, però al cap i a la fi estic molt content d’haver intentat potenciar tots ells en la mesura del possible.

Aquest espai de comunicació te un doble objectiu: per una banda em proposo transmetre les inquietuds que em generen les notícies relacionades amb els àmbits que us comentava anteriorment i, per l’altra, també vull aprofitar aquesta petita finestra al món per donar a conèixer els resultats del meu treball que puguin ser publicats (que per desgràcia no són molts).

No són poques les vegades que veig com els móns dels negocis, la tecnologia i el desenvolupament humà es tracten com materies independents o allunyades i, sota el meu punt de vista, crec que tots formen part d’un mateix i que les relacions que s’estableixen entre ells marquen profundament el nostre dia a dia. La meva intenció és donar una visió molt més àmplia d’allò que passa al nostre voltant i resaltar algunes de les relacions que moltes vegades poden passar desapercebudes a primera vista.

Moltes gràcies i espero que les meves paraules us despertin el vostre interés.