Hola! Sóc en Xavi Sardà; suposo que si t’has molestat a consultar aquesta pàgina és perque per algún motiu t’interessa la persona que hi ha al darrere d’aquest espai web. Bé, ja que t’has molestat a arribar fins aquí deixa que em presenti d’una forma una mica més formal:

Actualment tinc 30 anys i visc a la bonica ciutat de Barcelona, on he passat la major part de la meva vida fins a dia d’avui. La meva formació universitària consta d’una Enginyeria Tècnica Informàtica en Gestió, un Màster en Software Lliure per la UOC y un MBA cursta en un programa executiu de la EAE Business School.

De ben jove em va començar a interessar molt el món de la tecnologia i els negocis, fins al punt d’haver-me de decidir entre la informàtica i la administració i direcció d’empreses a l’inici dels meus estudis universitaris (quelcom que vaig compensar amb el MBA més endavant). A part d’aquests dos grans temes la meva altra passió són les persones, component que m’ajuda a entendre el món des d’un punt de vista el més ampli possible.

La meva formació complementaria ajuda a entendre les meves diferents inquietuds tot i que molts dels cursos que he realitzat poden semblar no tenir cap relació els uns amb els altres. De tots els cursos i certificacions que he realitzat els més rellevants són la certificació en AdWords com a partner individual, la llicència de Scrum Master per la Scrum Alliance i el certificat com a Licensed Practitioner de PNL. De totes maneres, et convido a passar pel meu perfil de LinkedIn per tenir una visió més completa del meu perfil.

La meva experiència professional m’ha permès treballar a empreses grans i petites. L’experiència de treballar en un tipus d’empresa o en una altra és molt diferent però si alguna cosa he après en tot aquest temps és que el que realment marca la diferència són les persones que formen part de l’empresa. Malauradament, la meva darrera aposta laboral no va funcionar com esperava i actualment em trobo disponible per ajudar a les empreses i persones que requereixin els meus serveis, així que permet-me que et presenti els serveis que puc oferir:

Serveis a empreses

Gestió de campanyes d’AdWords y estratègia de màrketing on-line

Consultoria estratègica

Consultoria d’estratègia IT

Gestió de la comunicació on-line

Formació in-company:

Gestió del canvi

Gestió d’equips

Comunicació persuasiva

Serveis personals

Teràpia PNL