El teu altre vot

El 2015 corre el risc d’acabar sent conegut com l’any de les eleccions, però hi han decisions quotidianes que poden tenir més repercussió que el nostre vot…

Matar a tu producto estrella

 

La estrategia empresarial está llena de detalles que a simple vista podrían parecer absurdos pero que, observados con detenimiento, pueden suponer la diferencia entre una estrategia exitosa y otras no tan eficaces.

El modelo de negocio de los MOOC aquí y allí

Las diferencias entre diferentes culturas se puede observar de diferentes maneras, una de ellas en los modelos de negocio que se plantean empresas con servicios innovadores.

Benvinguts a la meva pàgina personal; em dic Xavi Sardà i, per a mi, un dels plaers més grans d’aquesta veida es seguir aprenent i creixent cada dia. La meva formació bàsica es composa d’una Enginyeria Informàtica, seguida d’un Màster en Software Llliure y un MBA cursat a la seu de Barcelona de la EAE Business School. El meu interés en els àmbits empresarial, tecnològic i humà sempre ha estat una barreja poc comuna però estic infinitament satisfet d’haver pogut explorar totes aquestes inquietuds al llarg dels anys.

Aquest espai intenta ser una finestra de tot allò que m’interessa o em resulta curiós de les notícies que ens trobem en el nostre dia a dia i tinc temps de escriure. També intento amb aquesta web poder publicar part dels resultats de la meva feina, fins on es pugui publicar, que de vegades pot ser més complicat del que sembla.

Com podreu entendre la temàtica principal dels articles que podeu trobar gira al voltant del tres eixos que us comentava anteriorment però amb l’intenció d’aproximar-los d’una manera molt més global i no tant detallada com molts mitjans intenten.

Gràcies per acostar-vos al meu espai i espero que hi trobeu informació del vostre interès.

LinkedIn

Twitter

Google+